Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Over Chris

WIE BEN IK?


Mijn naam is Christa Teusink, ik ben geboren in 1979 in Roosendaal. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben en vele tegenslagen op persoonlijk gebied te hebben gehad, besloot mijn lichaam dat het even genoeg was. Tijd voor volledige rust.. Jawel, een burn-out. Ik wist niet wat me overkwam, mijn lichaam was volledig afgebrand. Ik kon niet anders dan eraan toegeven.


Doordat ik ineens zoveel tijd had, kon ik mezelf eens goed onder de loep nemen. Het was duidelijk tijd voor veranderingen in mijn leven. Nadat ik een filmpje over angst had gezien, ging ik me steeds meer verdiepen in bewustwording. De boeken waren niet aan te slepen. Haha.. Ik wilde gewoonweg alles weten!

Tegelijkertijd kwam er ook van alles op mijn pad, wat mij veel helderheid verschafte.


Na een jaar ziek geweest te zijn ben ik met de opleiding Sensi Therapie gestart. Al tijdens de eerste les een behandeling ontvangen, op dat moment werden er al zoveel blokkades weggenomen en dat voelde zo bevrijdend, dat wilde ik voor iedereen! Toen ik een aantal maanden met de opleiding Sensi therapie bezig was, leek me Reiki een mooie aanvulling. Na een paar maanden heb ik mezelf meer verdieping gegeven door de Reiki verder uit te breiden. En vanaf dat moment mag ik mezelf Reiki Master noemen.


Toen kwam Acces Bars® op mijn pad, ik had hier nog nooit eerder van gehoord. Nadat ik er een aantal artikelen over gelezen had, heb ik gewoon uit pure nieuwsgierigheid maar gelijk de cursus Access Bars® gevolgd. Je weet immers pas of iets effectief is als je het zelf ervaren en gegeven hebt.. En wat is dit een mooie en effectieve behandeling. Er gebeurd zoveel tijdens een Access Bars®, heel bijzonder. Ook deze Acces Bars® is zo'n enorme verrijking en een heel mooie toevoeging op de andere behandelingen.


Reiki, Sensi en Access Bars® hebben mijn leven ten goede veranderd, ik sta weer in mijn eigen kracht en het heeft mij geholpen om terug bij mezelf te komen.


Dat wil ik ook voor jou!

0